CME Magazine
Country Magazine voor Artiesten en Linedancers - sinds 2001 

CME-BlueGrass-News
Rick Faris – foto door Scott Simontacchi

24-02-2023

Morgen is de releasedatum voor de nieuwe Dark Shadow Recording-single van Rick Faris, een opgetrokken arrangement van , een monsterhit voor Huey Lewis & The News in 1985, die te zien was in de kaskraker Back To The Future.
Het was het eerste nummer 1-nummer voor Lewis en begon een reeks hits voor de groep die enkele jaren duurde. Degenen onder ons die zich 1985 herinneren, weten dat het nummer toen bijna onontkoombaar was en dat de film het wereldwijd herkenbaar maakte.
Faris heeft een sterke ondersteunende cast samengesteld voor dit nummer, het eerste van zijn volgende project, Uncommon Sky. Met Rick op gitaar en zang hebben we ook Luke Munday op banjo, Laura Orshaw op viool, Harry Clark op mandoline en Zak McLamb op bas. Faris en Stephen Mougin voegen vocale harmonieën toe.
Rick vertelt ons dat hij het geweldig vond om deze te snijden.
"Dit is een nummer uit mijn jeugd uit een van mijn favoriete films. Dit nummer was zo leuk om opnieuw te bedenken met Stephen Mougin die het plot produceerde en de geweldige cast van vrienden die acteerden met hun talenten en persoonlijkheden. Pak je tinten en jaren '80-anthem-out met ons."
Het is net zo goed een goede tijd bluegrass als het was als een filmthema. Bekijk de video van hen in de studio.