Spam policy

 

Spam – beleid

Wekelijks sturen wij ter promotie mails voor festivals, optredens enz. naar onze e-mail abonnees. Het is gewoon een normaal gegeven dat bij elke verzonden mail mensen zich “In of Uitschrijven”. Verder is er nog een heel vervelend feit ontstaan. Personen die zich uitschrijven uit onze e-mail lijst willen duidelijk niet meer onze mails ontvangen, MAAR doordat ingeschreven e-mail abonnees onze mailingen wel ontvangen en met alle GOEDE bedoelingen deze mail FORWARD sturen naar hun contacten, is het dus zeer goed mogelijk dat één of meerdere van deze contacten zich voorheen heeft uitgeschreven van de e-mail lijst van bullitcountry. Deze personen sturen mij dan vaak zeer onbeschofte mails met vaak bedreigende inhoud. Daar het nu al meerdere malen is voorgekomen dat mensen aannemen dat wij SPAM-mailingen rond zouden sturen vraag ik iedereen om onze mailingen NIET MEER FORWARD te sturen. Mocht u toch in de verleiding komen om dit te doen zet er dan DUIDELIJK bij dat de mail van uw adres afkomt. [ b.v. deze mail is geforward door  ……@........... ] Of wat nog beter is om uw contacten te attenderen naar onze web-site of facebook, bijna al onze verzonden nieuwsbrieven komen namelijk ook op onze website en facebook te staan.

 

Forward sturen

Bij het forward sturen van nieuwsbrieven loopt u zelf het risico om uitgeschreven te worden uit de e-mail lijst. Wettelijk zijn wij verplicht om een uitschrijf optie in onze mail mee te sturen. Deze wordt door onze e-mail provider automatisch ingebouwd in elke nieuwsbrief. Wanneer u een mail Forward stuurt, gaat deze optie mee naar de volgende ontvanger. Als de volgende ontvanger niet gediend is van de mail en ziet de uitschrijf-optie staan, dan wil deze ontvanger zich uitschrijven. Echter schrijft hij zichzelf dan niet uit maar UW mail-adres. Aangezien bij uitschrijving wel het e-mail adres door uitschrijver getoond wordt, klikken de boze ontvangers vaak maar wat raak en kijken niet welk e-mail adres ze uitschrijven, waardoor ze vervolgens het verkeerde oftewel UW mail-adres uitschrijven.

 

Wettelijk

Wettelijk gezien houdt st.bullitcountry zich aan alle voorschriften ten aanzien van het verspreiden van e-mail berichten. Wij willen natuurlijk ten alle tijden hoge en onbetaalbare boetes voorkomen.

 
 

Ontvanger van ongewenste mail

Bent u toevallig een ontvanger van onze mail en u wenst deze niet te ontvangen, sla de origineel ontvangen mail op in uw pc. Verpak deze in winzip en stuur deze naar mij op. Door de mail te openen in mijn pc en het uitvoeren van enkele handelingen kan ik precies zien waar en van wie de mail afkomstig is.

 Wij hopen dat onze uitleg duidelijk en goed bij u is overgekomen en dat u begrip heeft voor de ontstane situatie, die voor ons ook niet gemakkelijk is.

 

Met vriendelijke country groeten Hans Boelens