www.bullitcountry.nl  
" Feel Right "  
1.

Feel Right

12. Rock Arround The Clock

 

2.

Heartaches

13. Right Or Worng

3.

Kiss An Angel Goodmorning

 

4.

You Don`t Talk [ and i don`t listen]

 

5.

Masquerade Of A Fool

 

6.

That`s All Right Mama

 

7.

Memphis Tennessee

 

8.

The Second Time Around

 

9.

Long Tall Sally

 

10.

Lover Please

 

11.

Don`t Stop My World

 

 

 

 

De cd werd gepresenteerd op 16 juni 2012 in zalencentrum-hotel de Witte Hoeve in Venray. Presentatie van de avond lag in handen van Hans Boelens. Het is een hele gevarieerde cd met Line dance muziek, Luister muziek en een snufje rock `n roll.

 

Waarom heet de Cd “Feel Right”? Heeft dit te maken met de song die erop staat?
Onderanderen, maar het voelt gewoon goed deze band. Toevallig staat er ook een nummer op “Feel Right”. Het is wel gewoonlijk dat je de titel neemt van één van de songs op het album. En dat kwam dus toevallig zo goed uit.

 

Het design van het cd-boekje wie heeft dat gedaan?
Het basis idee was eigenlijk van Wout. Wout die kwam met een buckel met die TWB erin omdat dat toch ons logo is. Want het moet een begrip worden TWB, want dat ligt wat makkelijker in de mond dan “Terry White Band”, da`s een heel verhaal. Zeg ja als het een buckel word dan moet er ook een riem bij. Want zo`n losse buckel gaat het ook niet worden! En Ron Willemse jr. is ook zijn beroep, en we hebben hem dat ideetje hem een beetje aangedragen. En hij heeft het uiteindelijke ontwerp gemaakt. Dus de jeans achtergrond, de letters staan in stiksel vorm. En zo is het één kompleet geheel. Dus in kleine etappe`s de ene kwam met een idee, en de uiteindelijke versie hebben we te danken aan Ron Willemse jr.

 

Hoe lang duurt het voordat je een hele cd klaar hebt, van het begin tot het eind met het boekje meegerekend. Hoe lang duurt zoiets?
Ja….dan ben je toch wel een jaartje mee bezig. En zeker gezien omdat we niet allemaal in dezelfde regio wonen. Je moet iedereen bij elkaar krijgen, en iedereen werkt erbij. Dus het ging echt met tussen pauzes, want dan ging de ene weer wat inspelen en dan de andere weer. En daar gaat toch heel veel tijd inzitten. Het boekje op zich zelf, ja het ontwerp duurt natuurlijk wat ff wat langer. Maar het drukken is in een paar dagen gedaan.

Bij welke studio zijn jullie geweest?
Bij Leon Priest, die kunnen jullie ook wel van Desperado

 

Er staan een 13tal nummers op. Is er moeite geweest met het kiezen van de nummers? Ik neem aan dat jullie al meer nummers hadden? Hoe is dat tot stand gekomen? Heeft iedere artiest een paar van zijn favoriete nummers aangegeven.

Ja het was best moeilijk. En ja inderdaad zo zijn we in eerste instantie begonnen want we hadden zoiets van ieder schrijft 15 nummers op, want iedereen heeft natuurlijk verschillende smaken. Er waren dus nummers bij die iedereen op zijn lijstje had staan, en dan is het makkelijk, die komen er zo wie zo op. En Wout de drummer die zingt natuurlijk ook, het is een beetje om en om. Hij zingt en dan weer ik. En dan zit je met de tempo`s, je kunt natuurlijk niet allemaal de zelfde tempo`s nemen.

 

Dat was toch ff uitzoeken om zo`n gevarieerd mogelijke cd te maken. Je moet toch overbrengen aan de mensen wat voor soort je muziek je brengt. Er staat nu eigenlijk van alles wat op. Ja en nu zeggen we hadden we dat nummer maar gepakt of dat nummer, dat blijf je toch houden. “Volgende CD!”


Boekingen en cd bestellingen    
Naam Terry White [ Gerry van Koot]    
e-mail:  info@terrywhiteband.nl    
Web:   www.terrywhiteband.nl/    
Tell:     +31(0)77-3730229    
Mobiel: +31(0)6-27654670    

BULLITCOUNTRY INFO & AGENDA


De titel van je pagina.