www.bullitcountry.nl  
"Claes van de Ster"  
1.

Living In Fast Forward

 
2.

All My Friends Say

 
3.

Be My Baby Tonight

 
4.

We`ll Burn That Bridge

 
5.

Write This Down

 
6.

Border Reiver

 
7.

Pride And Joy

 
8.

Chattahoochie

 

9.

A Little Less Talk & a Lot more Action

 

10.

Songs For The Life

 

11.

I`m Form The Country

 

 

 

 

Het  uitbrengen van een eigen cd was als "A Dream Come True". Een elft tal uiteenlopende nummers staan op deze zeer dansbare cd. Mijn favoriet op de cd is nummer 7. Pride and Joy wat oorspronkelijk van "Stevie Ray Vaughan" is. De cd is uitgebracht op 15-09-2012 in zaal "De Maaier"te Wieringerwerf

 

Interview - Door Kitty en Hans

HB:We zijn bij het Thorn festival 2012 en we zitten aan tafel met Claes van der Ster. Hij heeft zojuist een promotie optreden verzorgd en mijn vraag is “Hoe is dat jouw eigenlijk bevallen?”
CvdS: Ja prachtig geweldig super helemaal blij!

HB: Goed reacties uit het publiek gehad?
CvdS: Jazeker

HB: Mijn openingswoord heb ik eigenlijk overgeslagen. Maar wie is eigenlijk Claes van der Ster?
CvdS: Zoals ik mezelf zie gewoon een jonge gezellige gozer, en gewoon muziek gek. Een zanger die de mensen bij elkaar probeert te krijgen en ook het gevoel erin legt.

HB: Is jouw muziek voorkeur altijd Country geweest?
CvdS: Ik heb alleen maar country gedaan. Ook de stevige country-rock doe ik graag. Ze hebben wel eens gezegd vroeger van Cleas je moet Nederlands gaan zingen maar dat vindt ik allemaal niks.

HB: Hoe lang ben je nu als Country zanger bezig?
CvdS: Volgens mij ben ik nu ongeveer 5 jaar bezig. En september 2007 ben ik in de leer gegaan bij John Selby en we zijn nu 5 jaar verder.

HB: Je dacht nu is het tijd voor een CD want je Cd presentatie valt op 15 september 2012?
CvdS: Ja inderdaad!

HB: Hoe ga je de presentatie aankleden?
CvdS: Er komen een aantal gast artiesten. Ik was laats in mei bij zangeres Femmie bij haar Cd presentatie in Oude Pekelaar ze had mij gevraagd om te komen optreden, en toen hebben we een dealtje gemaakt en nu komt ze met haar partner Martin bij mij optreden. En uiteraard ook John Selby met zijn dochter Sabine en zangeres Daily.

HB: Het is zo een heel clubje bij elkaar geworden toch?
CvdS: Jazeker en zelfs Will Claase komt ook nog even. Die zingt nog een paar nummertjes er tussen door.

HB: O.k ja die woont daar in de buurt hè?
CvdS: Ja klopt. Was laatst in Den-Helder en vroeg of hij ook een paar nummertjes wou doen.

HB: Hoeveel nummers komen er op de Cd te staan?
CvdS: 10 zijn het er geworden.

HB: Welke soort artiesten heb je gecoverd op je cd?
CvdS: Het eerste wat de mensen zullen denken van dat zal wel Johnny Cash zijn want daar ben ik een hele grote fan van. Maar die heb ik er bewust niet op gedaan. Kenny Chesney staat erop, Luke Bryan. En het is niet heelmaal country maar blues-rock Pride and Joy van “Stievie Ray Vaugan”. En de rest houd ik nog een beetje geheim. Mark Knopfler staat er ook op.

HB: Die geheime nummers die je net noemde zijn dat eigen geschreven nummers?, of door iemand anders die we nog niet kunnen dan?
CvdS: Het zijn wel gewoon redelijk bekende nummers dat wel.

Kitty Alers: Heb je ook al een website?
CvdS: Ja ik heb een website dat is www.claesvanderster.com Die is net pas een half jaartje de lucht ingegaan. Had eerst zo`n amateuristische site bij webs.com, maar nu begint het toch wat professioneler te worden. Dus ik dacht laat ik een echte site maken.

HB: Hoe zie jij de toekomst te gemoed als zanger Claes van der Ster? Is Caes van der Ster jouw eigen naam of je artiesten naam?
CvdS: Het is mijn artiesten naam, tenminste..mijn ouders zijn vanaf mijn 4de al gescheiden en ik ben met mijn moeders achternaam opgegroeid en die heet “van der Ster”. Officieel ben ik “van Heusden”.

HB: Het is dus een combinatie van? CvdS: Ja dat klopt!

Kitty Alers: Staat er ook een mooie agenda op je website?
CvdS: Ja
Kitty Alers: Heb je veel optredens?
CvdS: Ja het begint nu al beter te komen moet ik zeggen. Dit jaar heb ik al zeven optredens gehad en dat is toch best wel fijn. En ik hoop dat, dat er nog veel meer worden natuurlijk.

HB: De Cd waar is die opgenomen?
CvdS: Die heb ik laten opnemen bij Studio “Mum van Tijd” in Alkmaar.

HB: Zijn dat bekende van je? Want in de country genre heb ik er nog nooit niet van gehoord!
CvdS: Ik zat bij Frans Zegers van studio Aalts Waals maar die is vorig jaar overleden. Net een dag nadat ik eigenlijk had afgesproken met hem met om te beginnen met de cd. Dus dat was best een harde klap voor me. En toen kwam ik bij Hollands Kroon op de radio en die vroegen al van , Heb je al een cd? Zeg nee. En toen dacht ik van zoiets word toch wel eens tijd om het project voort te zetten.
En toe ben ik geluids studio`s gaan zoeken en die zijn er niet veel in de buurt. En ik dacht pak gewoon de eerste de beste, en voor mij is het geluid gewoon hartstikke goed.

HB: Wil je nog iets aan onze lezers vertellen wat ik vergeten ben te vragen?
CvdS: Volgens mij weten ze nu wel aardig wat over me. Maar als ze meer willen weten kunnen ze me altijd benaderen via mijn website, daar staat ook mijn e-mail adres op vermeld. En ik wens iedereen nog veel luisterplezier en hoop iedereen eens te ontmoeten tijdens mijn optredens.

HB: Jij verzorgt je eigen boekingen of heb je een manager?
CvdS: Ik houd het voorlopig nog in eigen handen.
En uiteraard hoop ik ook iedereen op mijn cd presentatie te zien welke valt op 15 september 2012. In Cafè De Maaier. Terpstraat 1 te Wieringerwerf. Aanvang: 20u. Entree: 5eu.

HB: Heel veel succes met je muzikale carrière ?
CvdS: Dank je wel!

     
     
     

Boekingen en cd bestellingen    
Naam Claes van de Ster    
e-mail:   info@claesvanderster.com    
Web:     www.claesvanderster.com    
Tell:       
Mobiel:    

BULLITCOUNTRY INFO & AGENDA


De titel van je pagina.