Terug…..»

   
  www.bullitcountry.nl  

                                                                  "Barnyard Tea"

 

CD "Barnyard Tea"

 

Barnyard Tea houdt de oude traditie van troubadours in ere. Overal waar het feest is, voelt Barnyard Tea zich thuis. En als er geen feest is, bouwen ze dat gewoon zelf door op straten en pleinen de sterren van de hemel te spelen voor toevallige passanten. Of het nu op straat, midden in de huiskamer of op een festivalpodium is, de energie spat er gegarandeerd van af!
Edin Najetovic, Frank de Boer en Joost Abbel zijn bevriend sinds hun schooltijd en maken samen muziek sinds die tijd. Ze richtten Barnyard Tea op in 2012 vanuit hun gedeelde passie voor bluegrass en rootsmuziek. Al snel werd de band een succes in de straten en de kleine podia van hun thuisstad Amsterdam. De rest van het land en Europa lonkten. Sinds de zomer van 2012 gaven ze meer dan 70 shows in Nederland, Duitsland, Zwitserland en Italië.

In diezelfde zomer van 2012 brachten ze ook hun eerste EP uit. In 2014 wordt komt de tweede release uit. Volg Barnyard Tea op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 

Barnyard Tea EP
In 2012 zag onze eerste EP het daglicht. Alle nummers zijn opgenomen en gemixt in ZMP studios met producer en goede vriend Zoli Soos. Ontwerper Rosan Dekker heeft het artwork gemaakt.

Neem contact met ons op om de cd te bestellen. Of koop de tracks die je leuk vindt op Bandcamp.

Tracklist:
1. Somebody Touched Me
2. Rocky Top
3. You Are My Sunshine
4. Midnight Flyer
5. Cripple Creek
6. As the Crow Flies
7. Amazing Grace

 


Te bestellen via www.barnyardtea.nl


     

BULLITCOUNTRY INFO & AGENDA


De titel van je pagina.