Share

 

  www.bullitcountry.nl  


begin 1998 eind 2004
Rivers.&.Mc Coy

Artiesten Archief van BullitCountry.nl

                                                                             Bron

Eind 1998 ontdekte Ron de Rider de country muziek waarin ze beide tot 2004 veel naamsbekendheid gemaakt heeft met het duo Rivers & McCoy. In 2000 werd Rivers & McCoy zelfs onderscheiden met een country award voor de meest belovende act van dat jaar. In deze periode kwam ook het album “Hard to get” uit waarvan het grootste deel van de nummers door Ron geschreven zijn. Dit album werd erg goed ontvangen bij de fans en de radio omroepen.

Rivers & McCoy was een goede combinatie van 2 warme stemmen, met een mooie samenzang.

Deze cd met allemaal nieuwe nummers speciaal voor of door hen geschreven kan ik niet anders bestempelen als zeer mooie en uit het hart komende country. Kan ook niet anders wanneer u weet dat deze is opgenomen in de Starsound studio, niet onbekend voor kenners.

Dat deze beide heren met veel passie hebben opgetreden kon je telkens zien en merk je eveneens aan deze cd, met een iets wat up tempo song als " Thunder & Lightning" geven ze ook dadelijk aan dat ze ook deze stijl kunnen. Een nummer als "Perfect Person" zit dan weer zo goed in elkaar dat je gaat geloven dat ze inderdaad deze persoon hebben gevonden.

Deze cd is/was een aanrader van formaat!!

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en zo werd toch weer gekozen om weer terug te keren naar de Hollandse gezelligheid. Tot op de dag van vandaag brengt Ron met veel overgave en plezier zijn repertoire bij het grote publiek. www.ronderidder.nl
 


 CD collectie      
   
Front   Back  

BULLITCOUNTRY INFO & AGENDA


De titel van je pagina.