De titel van je pagina.

Pinchitos Caliente…Terug van weggeweest!!!

 

 

Het is de leadzanger/gitarist Gerardo Romero Butron gelukt om zijn belofte naar zijn fans waar te maken om in het voorjaar van 2008 weer voor u op het podium te staan met Pinchitos Caliente. Na de breuk van de oude formatie eind 2007 heeft Gerardo een aantal top muziekanten om zich heen weten te verzamelen die met alle zekerheid knallende en spetterende optredens voor u gaan neerzetten. We willen de nieuwe formatie graag aan u  voorstellen.

Uiteraard uw oude vertrouwde Gerardo Romero Butron, met zijn unieke stemgeluid en zijn gave om zowel grote als kleine zalen volledig op de kop te zetten.

Emilio Garcia die de sterren van de hemel speelt met geweldige solo’s op zijn electrische gitaar.

 Enrico Garcia die met zijn drums iedereen doet verbazen met zijn superstrakke spel en schitterende ritmes.

Dan hebben we Martijn Ubachs (Martinos Caliente) die niet zomaar de bas speelt , maar de show steelt met zijn Contrabas en het publiek volledig uit hun dak laat gaan als hij al spelend bovenop zijn instrument gaat staan. Dan hebben last but not least de accordeonist Dwayne Verheyden, het jonge talent dat vele meisjes hun hartje zal laat overslaan met zijn onovertroffen accordeon sound ála Flaco Jiminez.

 

De verwachting is dat de nieuwe formatie na de zomer met een nieuw album uitkomt. Verder gaat de band touren door Nederland en buitenland.

Er zijn ook reeds onderhandelingen voor een Theatertour

 

Op 29 Maart nodigt Pinchitos Caliente u uit voor een spectaculair optreden en bandpresentatie in het Maaslandcentrum te Elsloo  Aanvang 20.00 .

 Het belooft een onvergetelijke avond te worden waarin de band alles uit de kast haalt waardoor het texmex virus weer uit zijn winterslaap ontwaakt.

Ook hebben voor u een aantal gast artiesten uitgenodigd waaronder:

Eric Cruts , Patrick Pourchez ,  The New Cripple Creek band en Spaanse danseressen, die een welkome aanvulling zullen zijn voor deze avond. De presentatie ligt in de handen van René de Serière du Bisournet (Leadzanger Los Leipos).  

Kaarten voor deze avond zijn €2,50 p/p en zijn te reserveren onder telefoonnummer : 06 – 18402123 of via E-mail miran-music@hetnet.nl

Pinchitos Caliente is ook weer te boeken via bovenstaand telefoonnummer en E-mail adres ! Verdere info kunt u vinden op onze officiële website www.pinchitoscaliente.nl

We hopen u dus op 29 Maart weer te mogen begroeten !!