Share

 

  www.bullitcountry.nl  


begin 2005 eind 2008
Mandy Mae
 

Artiesten Archief van BullitCountry.nl

                                                                             Bron

Mandy Mae of te wel "Natasja van der Meer" geboren in zeist in 1974,groeide op met de platencollectie vaan haar moeder,en op latere leeftijd zong ze de nummers van BZN.In 1994 ontmoette ze Charlie-D-medow die al langer artiest was,en Natasja werd ook geraakt door het artiestenvirus ze begon met duetten met Charlie,en heeft ondertussen de voorkeur naar countrymuziek,ze treed ondertussen live op met Charlie U kunt dit beluisteren in het geluidsfragment,en deet in mei 2005 haar debuut in Duitsland.Natasja staat aan het begin van een mooie Carriere.
Natasja zong  2 uur met country en popmuziek van de jaren 1970 tot de jaren 2000
in de kerstperiode kon je haar ook boeken als kerstvrouw. Tevens was ze samen te boeken met Charlie-D-medow maar ook alleen kijk op haar website voor meer informatie. Ook was zij te boeken via de newfarwestshow.tk 

 

 

 

Charlie D Medow en Mandy Mae werkte samen in 2007 aan een duet-DVD single. Nadat ze vorig in augustus 2006 voor het laatste samen op het podium stonden zijn Charlie D Medow en Mandy Mae weer samen actief. Al blijven ze elk solo optreden toch werken ze aan een single. Ze kozen voor het wereldbekende nummer “Mississippi” en als tweede nummer “Love can build a bridge”. Van beide nummers wordt er ook een prachtige videoclip ingeblikt. Hiervoor deden ze beroep op een Amerikaanse firma.
 


Natasja samen met Charlie-D-Medow


 CD collectie      
       
       

BULLITCOUNTRY INFO & AGENDA


De titel van je pagina.