Share

 

  www.bullitcountry.nl  


begin ? eind 2009
Afscheid van Frans "Taco"Krikels

Artiesten Archief van BullitCountry.nl

                                                                             Bron

Beste muziekvrienden en vriendinnen,

Zoals sommige van jullie  al  bij  de  recente  optredens  van Dixie Aces zullen hebben opgemerkt: ik ben er niet  meer bij!

Ik heb onlangs   [noodgedwongen en met  pijn  in  het hart] mijn   taak    als  accordeonist  bij  Dixie  Aces  wegens gezondheidsredenen moeten beŽindigen. De eerste reden is dat  ik  de  laatste  maanden  in  toenemende mate ernstige rugklachten kreeg  als  gevolg   van  het  gewicht  van  mijn instrument [je hebt  toch de hele avond meer dan 10 kilo om je nek hangen]! Ook  kon ik het niet meer opbrengen om elk weekend vele honderden  kilometers  te   moeten  rijden  en meestal pas midden in de nacht [ en vaak pas tegen de morgen] thuis te komen.

 

Na enkele maanden van nadenken en twijfelen ben ik uiteindelijk toch tot het besluit gekomen om te stoppen en voor mijn eigen welzijn te kiezen, al was dit zeker geen gemakkelijk besluit. Ik zal de muziek, de fans en vooral ook de bandleden gaan missen, want ik het meer dan tien mooie jaren bij Dixie Aces mogen meemaken met vele hoogtepunten zoals o.a. Florialia, de Western Experience in de Brabant Hallen en nog talloze andere optredens door het hele land waar ik mooie herinneringen aan heb.

 

Ik wil dan ook alle bandleden en hun partners, de beheerder van de website, de voorziter en makers van het fanclubblad, de promotieteams en alle fans heel hartelijk bedanken voor de fijne tijd die ik bij Dixie Aces heb gehad. Zo vaak als mogelijk is zal ik samen met Jacqueline de optredens blijven bezoeken.


De hier genoemde Dixie Aces bestaan vanaf 2010 niet meer.

 


 CD collectie      
onbekend?      
       

BULLITCOUNTRY INFO & AGENDA


De titel van je pagina.